ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Δρ Αναστάσιος Μάνης

Ο Δρ Αναστάσιος Μανής γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Αμάρυνθο Εύβοιας και αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Κηφισιάς το έτος 1994.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών το 2004.

Το 2004-2005 άσκησε την γενική οδοντιατρική στο 251 ΓΝΑ και 2ο ΚΕΠ της Πολεμικής Αεροπορίας όπου και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία.

Από το 2005 έως το 2007 εξειδικεύτηκε στην περιοδοντολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα στην οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από το 2007 ασχολείται αποκλειστικά στην κλινική του με την θεραπεία των περιοδοντικών ασθενών και την εμφυτευματολογία.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας και της Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης.

Δρ Μαριάννα Κοντοπόδη

Η Μαριάννα Κοντοπόδη γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης το 1980 όπου και πέρασε τα πρώτα 18 όμορφα χρόνια της ζωής της. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας και συνέχισε τις σπουδές της στη οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης.

Μετά την αποφοίτηση της τον Ιούνιο του 2005 αποφάσισε να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής που ήθελε αρκετούς από τους αποφοίτους να μεταναστεύουν για εργασία στην Αγγλία. Εργάστηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας για το έτος 2005-2006 αποκτώντας τις πρώτες κλινικές εμπειρίες σε ένα αρκετά διαφορετικό σύστημα υγείας. Θέλοντας να συμπληρώσει την εικόνα της στον τομέα της οδοντιατρικής υγείας επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για το έτος 2006-2007.
Έχοντας την περιέργεια να γνωρίσει και άλλους “κόσμους” οδοντιατρικής περίθαλψης αλλά και την ανάγκη επέκτασης των γνώσεων της αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Αμερική. Στην Νέα Υόρκη ολοκλήρωσε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά στον τομέα της αισθητικής-προσθετικής στο New York University College of Dentistry, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην επανορθωτική οδοντιατρική στο Linhart Continuing Education Program.
Έχοντας διδαχθεί από τους καλύτερους καθηγητές σε ένα state of the art πανεπιστήμιο μετά από σχεδόν 2 χρόνια απίστευτης εμπειρίας τόσο σε οδοντιατρικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αποφάσισε να γυρίσει στην Αγγλία και να εργαστεί αυτή τη φορά σε διάφορες ιδιωτικές κλινικές του Λονδίνου ενώ ταυτόχρονα της προτάθηκε η θέση του Λέκτορα στο πρόγραμμα της αισθητικής οδοντιατρικής στο Univeristy City of London (UCL).
Το καλοκαίρι του 2010 αποφάσισε να γυρίσει στην αγαπημένη της Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται στο Periodontio Dental Care, είναι εξωτερικός συνεργάτης σε διάφορες κλινικές στην Αθήνα αλλά και εκτός Αθηνών, εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του επισκέπτη λέκτορα στο πανεπιστήμιο Λονδίνου (UCL), ενώ συμμετέχει στα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Οδοντιατρικού Ινστιτούτου Μέριμνα.

Επίσης είναι μέλος της Αμερικάνικης ομοσπονδίας αισθητικής οδοντιατρικής καθώς και του οδοντιατρικού συλλόγου Αγγλίας.